Miere de Manuka MGO 400+ ( UMF 13+ ) 250g Nui
Descriere
Miere de Manuka MGO 400+ ( UMF 13+ ) 250g Nui

Mierea de Manuka este apreciată pentru proprietățile sale naturale excepționale și gustul său unic. Această miere premium este recoltată din regiunile izolate și neatinse ale Noii Zeelande, din zonele sălbatice și nepoluate, unde natura rămâne pură și neatinsă.
Provenind dintr-un copac endemic, Leptospermum scoparium (Manuka), care crește pe coastele uscate ale Insulelor de Nord și Sud, mierea de Manuka se obține doar o dată pe an, în timpul unei perioade scurte de înflorire. Arborele Manuka este renumit pentru nectarul său unic, iar albinele locale, cu ajutorul căror muncă susținută, produc o miere rară, căutată de iubitorii de produse naturale din întreaga lume.
Mierea de Manuka crudă și pură din Noua Zeelandă este un superaliment excepțional, apreciat nu doar pentru gustul său rafinat, dar și pentru beneficiile sale nutritive și terapeutice.
Aceasta conține o cantitate semnificativ mai mare de minerale în comparație cu alte tipuri de miere, fiind de aproape patru ori mai bogată în substanțe minerale si antioxidanti.
Mierea de Manuka oferă un gust inconfundabil și delicat, o combinație perfectă de natură pură și calitate premium, asigurându-și astfel autenticitatea și puritatea.
Studiile științifice au demonstrat că mierea de Manuka are proprietăți antibacteriene puternice, fiind eficientă în susținerea procesului de vindecare a rănilor și prevenirea infecțiilor. Componenta sa activă, Metilglioxal (MGO), este factorul distinctiv care conferă aceste beneficii terapeutice. Cu cât nivelul de MGO este mai mare, cu atât efectele antibacteriene ale mierii sunt mai puternice.
Eticheta MGO™ este un simbol al calității, iar doar mierea certificată, testată de laboratoare autorizate din Noua Zeelandă, poate purta această marcă de încredere.
Mierea de Manuka este mult mai dulce și mai hrănitoare decât zaharurile procesate și alți îndulcitori, oferind un spectru larg de nutrienți esențiali, inclusiv peste 200 de compuși activi.
Având o textură mătăsoasă și o savoare intensă, cu nuanțe subtile de caramel și lemn dulce, mierea de Manuka reprezintă o alegere delicioasă și benefică pentru sănătate. Spre deosebire de medicamentele de sinteză, aceasta nu prezintă efecte secundare, fiind un remediu natural eficient.
Beneficii miere de manuka 250+:
100% RAW (nepasteurizat / netratat termic)
Produs DOAR in NOUA ZEELANDA, (in ariile izolate, fara poluare)
Nu contine organisme modificate genetic (GMO)
Este considerata cel mai puternic antibiotic natural DIN LUME
Stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
Tehnica de prelucrare a mierii este minimă și la temperatură scăzută
Se evita pasteurizarea și nu se includ niciodată aditivi.
Păstrăm mierea așa cum a vrut natura să fie – pură și sălbatică!
- Profil ridicat de aminoacizi (proteine)
- Conținut mai mare de nutrienți
- Enzime naturale care ajută digestia
- bunăstare generală îmbunătățită
- Energie sporită
- Amelioreaza tusea și durerile de gât
- Mentine sanatatea gingiilor si a cavitatii bucale
- Suport pentru digestie/indigestie
- Contribuie la vindecarea pielii și la întinerirea acesteia (este necesara doar o pelicula mica pentru un efect sporit)
Beneficiile mierii de manuka NUI
Procesarea noastră minimă a mierii și tehnica la temperatură scăzută nu denaturează aminoacizii și enzimele puternice din mierea noastră crudă de Manuka.
Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol.
Recomandări:
Uz intern: febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la stomac, dureri de gât, rinită, gastroenterită, gingivită, afecțiuni parodontale, astm, astenie; distruge până și bacteria Helicobacter Pylori, care provoacă majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii și elimină placa dentară, gastrita, colita, stomac iritabil, arsuri la stomac, insomnie, balonare, constipatie,
Uz extern: plăgi chirurgicale și infectate, arsuri de gradul I și II, leziuni, eczeme, psoriazis, mușcături de insecte, herpes
Uz cosmetic: riduri, acnee, sub forma de masti pentru ten si par uscat.
Efecte adverse: Nu este recomandata copiilor sub 1 an, diabeticilor și persoanelor alergice la miere.
Foarte eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:
Escherichia coli (E. coli)
Staphylococcus aureus (Staph infections)
Citrobacter freundii
Proteus mirabilis
Pseudomonas aeruginosa
Salmonella typhimurium
Streptococcus faecalis
Streptococcus pyogenes
Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)
Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)
Candida
Clostridium Difficile
Klebsiella
Listeria
Mierea de Manuka raw provine exclusiv din regiunile izolate și nepoluate din sudul Noii Zeelande.
Studiile au demonstrat că mierea de Manuka are proprietăți antibacteriene superioare altor tipuri de miere. Această activitate antibacteriană este testată în laborator, iar mierei i se atribuie un număr specific care reflectă intensitatea acestei puteri antibacteriene.
Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se trateaza cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie.
Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka
MGO™ este componenta cheie a mierii de Manuka, indicând puterea sa antibacteriană. Cu cât nivelul de MGO™ este mai ridicat, cu atât proprietățile antibacteriene sunt mai puternice. MGO™ este o marcă înregistrată, iar doar mierea testată de laboratoare certificate din Noua Zeelandă poate purta acest semn distinctiv.
Mod de administrare:
Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara cu 20-30 de minute înainte de masă;
Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă;
Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
Ingrediente:
100% Miere de Manuka cruda
Cantitate:
250g